Adviseurs en Aannemers

Uw klant wil tegen de laagst mogelijke kosten de beste prestaties ! Als aannemer of adviesbureau krijgt u ook steeds meer vragen van uw klanten over de milieuaspecten en duurzaamheid van kunstgrasvelden. Vanaf nu heeft u voor het rubberinfill in uw kunstgrassysteem hierop een glashelder antwoord: Sportsfill Eco+, hét rubberinfill met Milieukeur.

Met Sportsfill Eco+ levert u niet alleen sporttechnisch een kunstgrasveld op topniveau, ook op milieuaspecten en duurzaamheid scoort u met Sportsfill Eco+ punten! De extra punten die tellen bij elke aanbesteding!

Sportsfill Eco+ staat voor:
  • Optimale sporttechnische kwaliteiten
  • Gezond sporten
  • Een lange levensduur
  • Duurzaam en milieuverantwoord
Sporttechnische kwaliteiten
Sportsfill Eco+ is een hoogwaardige SBR rubber infill gemaakt van de allerhoogste kwaliteit. Dat biedt zekerheid voor uitstekende sporttechnische prestaties, ook op de lange termijn. Sportsfill Eco+ voldoet aan alle eisen die ISA sport aan SBR rubber infill stelt.

Duurzaamheid
Sportsfill Eco+ bestaat voor 100% uit gerecycled rubber afkomstig van, uitsluitend in Nederland, ingezamelde autobanden. Op deze wijze worden schaarse grondstoffen hergebruikt en is er sprake van de kleinst mogelijke CO2 uitstoot. Deze topkwaliteit rubber heeft een zeer lange levensduur. Het Milieukeur is het bewijs.