Duurzaamheid
Sportsfill Eco+ bestaat voor 100% uit gerecycled rubber van uitsluitend autobanden. Op deze wijze worden schaarse grondstoffen hergebruikt en is er sprake van de kleinst mogelijke CO2 uitstoot. Deze topkwaliteit rubber heeft een zeer lange levensduur. Sportsfill Eco+ is leverbaar in bulkcontainers waardoor er geen verpakkingsmateriaal wordt verspild. Wij garanderen bovendien een volledige terugname van Sportsfill Eco+ aan het einde van de levensduur van uw kunstgrasveld. Wij maken er daarna andere hoogwaardige rubberproducten van.

Veilig
Op Sportsfill Eco+ kan gezond gesport worden. Sportsfill Eco+ is getoetst aan erkende normen voor huidcontact, inslikken en het vrijkomen van vluchtige stoffen. Sportsfill Eco+ voldoet bijvoorbeeld aan de norm voor zware metalen uit het Europese Speelgoedbesluit.

Milieuverantwoord
De emissie van stoffen naar het milieu blijft ruimschoots onder de door de overheid vastgestelde normen. Door Sportsfill Eco+ te combineren met een lava en/of zandlaag onder het kunstgrasveld wordt voldaan aan het zogenaamde zorgplicht beginsel van de Wet milieubeheer. De lava en/of zandlaag kan na het verwijderen van het kunstgrasveld gewoon blijven liggen en blijft geschikt voor andere toepassingen.

Sportsfill Eco+ is hét rubber infill dat sportieve prestaties en duurzaamheid combineert. De basis voor de toekomst.